Stappenplan Persoonlijke Tekst (GO/GOH)

Stappenplan Persoonlijke Tekst

Op dit formulier kun je je persoonlijke tekst aangeven die uiteindelijk op je persoonlijke pagina bij ons op de website komt te staan.

Stappenplan
Om je op weg te helpen bij het opstellen van je tekst, hebben wij een stappenplan gemaakt om te komen tot een volledig verhaal waarbij de vraagouder een goed beeld van jou en je opvang krijgt. Hieronder krijg je aan de hand van vijf stappen handige tips en vragen om te komen tot je eigen persoonlijke tekst (bestaande uit vier alinea's) en een slogan.

Hulp nodig?
Mocht je ergens vragen over hebben of kun je hulp gebruiken bij het invullen van dit formulier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer: 085 - 40 170 40.

Gegevens gastouder

Alleen cijfers; geen "-" of spaties.

Stap 1: Korte introductie

In de eerste alinea kun je jezelf kort aan de vraagouder voorstellen. Hierbij kun je de volgende aspecten benoemen:

  • Je voornaam, leeftijd, partner en eventuele kinderen.
  • Woonplaats en/of wijk waar je woont.
  • Soort woningen, tuin, directe omgeving van je huis.

Wanneer je opvang biedt in de woning van de vraagouder, kun je de informatie over je eigen woning en woonwijk achterwege laten.

Stap 2: Achtergrond

In de tweede alinea kun je aangeven wat je achtergrond is in de kinderopvang en/of andere relevante branches. Benoem hierbij kort relevante opleidingen, cursussen, stages en/of werkervaringen. Sluit af met je huidige gastouderopvang en vertel kort over je huidige groep kinderen (aantal, leeftijden, etc.). Als je nog geen opvangkinderen of gezin hebt, ga dan door naar de volgende alinea.

Stap 3: Motivatie

In de derde alinea kun je aangeven wat je persoonlijke motivatie is om als gastouder aan het werk te gaan/zijn. Probeer hierbij de volgende vragen te beantwoorden:

  • Waarom heb je de keuze gemaakt om met kinderen te werken?
  • Waarom ben je gastouder geworden?
  • Wat vind jij belangrijk om kinderen mee te geven tijdens de opvang?

Stap 4: Type gastouder / Daginvulling

In de vierde alinea kun je aangeven wat voor type gastouder je bent en welke activiteiten je gedurende dag met de kinderen onderneemt. Gebruik onderstaande vragen als een leidraad om jezelf goed te omschrijven:

  • Is je opvang gericht op pedagogische ondersteuning bieden of hecht je er meer waarde aan dat een kind z'n eigen tempo en dagindeling kan bepalen?
  • Ben je een actieve gastouder die graag buiten aan het ravotten is met de kinderen of ben je liever binnen actief met de kinderen?
  • Hoe ziet je dag er ongeveer uit met de kinderen?

Stap 5: Slogan

Verzenden

Wanneer je alles hebt ingevuld, kun je via onderstaande button het formulier naar ons toesturen.
Bezig met versturen