Stappenplan Gastouderprofiel (GO/GOH)

Stappenplan Gastouderprofiel

Op dit formulier kun je stap voor stap de gegevens invullen die we nodig hebben om je gastouderprofiel op te kunnen maken.

Stappenplan gastouderprofiel
Aan de hand van onderstaande 8 stappen helpen we je op weg bij het opstellen van een persoonlijke tekst (bestaande uit 4 alinea's), een slogan die bij jou past en 3 tot 5 van je belangrijkste eigenschappen. Op deze wijze komen we tot een volledig verhaal waarbij de vraagouder een goed beeld van jou en je werkzaamheden krijgt.

Hulp nodig?
Mocht je ergens vragen over hebben of kun je hulp gebruiken bij het invullen van dit formulier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer: 085 - 40 170 40.

Gegevens gastouder

Alleen cijfers; geen "-" of spaties.

Stap 1: Korte introductie

In de eerste alinea kun je jezelf kort aan de vraagouder voorstellen. Hierbij kun je de volgende aspecten benoemen:

 • Je voornaam, leeftijd, partner en eventuele kinderen.
 • Woonplaats en/of wijk waar je woont.
 • Soort woningen, tuin, directe omgeving van je huis.
 • Hobby's of andere nevenactiviteiten.

Wanneer je opvang biedt in de woning van de vraagouder, kun je de informatie over je eigen woning en woonwijk achterwege laten.

Stap 2: Achtergrond

In de tweede alinea kun je aangeven wat je achtergrond is in de kinderopvang en/of andere relevante branches. Benoem hierbij kort relevante opleidingen, cursussen, stages en/of werkervaringen. Sluit af met je huidige werksituatie of huidige gastouderopvang en vertel kort over je huidige groep kinderen (aantal, leeftijden, etc.). Als je nog geen gastkinderen of gezin hebt, ga dan door naar de volgende alinea.

Stap 3: Motivatie

In de derde alinea kun je aangeven wat je persoonlijke motivatie is om als gastouder/nanny aan het werk te gaan/zijn. Probeer hierbij de volgende vragen te beantwoorden:

 • Waarom heb je de keuze gemaakt om met kinderen te werken?
 • Waarom ben je gastouder/nanny geworden?
 • Wat vind jij belangrijk om kinderen mee te geven tijdens de opvang?

Stap 4: Type gastouder

In de vierde alinea kun je aangeven wat voor type gastouder/nanny je bent en welke activiteiten je gedurende dag met de kinderen onderneemt. Gebruik onderstaande vragen als een leidraad om jezelf goed te omschrijven:

 • Is je opvang gericht op het bieden van pedagogische ondersteuning of hecht je er meer waarde aan dat een kind z'n eigen tempo en dagindeling kan bepalen?
 • Ben je een actieve gastouder die graag buiten aan het ravotten is met de kinderen of ben je liever binnen actief met de kinderen?
 • Hoe ziet je dag er ongeveer uit met de kinderen?

Stap 5: Slogan

Stap 6: Eigenschappen

Bij je profiel zetten we ook een aantal eigenschappen die betrekking hebben op jou als gastouder/nanny. Zou je hieronder van alle eigenschapen in totaal 3 tot 5 eigenschappen kunnen aanvinken? Mis je een eigenschap, dan kun je deze onderaan in het lege veld plaatsen.
Eigenschappen:
Eigenschappen:
Eigenschappen:
Eigenschappen:

Stap 7: Foto

Bij je gastouderprofiel wordt ook een profielfoto van je geplaatst. De richtlijnen voor de foto zijn als volgt: scherpe foto, kleurenfoto, portretfoto, geen selfie. Voor het opsturen van een foto kun je één van onderstaande stappen nemen:

 • Je kunt je foto veilig via onze website uploaden. Hiervoor kun je de andere link gebruiken die staat aangegeven in de mail die je gekregen hebt.
 • Je kunt je foto via WhatsApp naar ons toesturen. Je kunt hiervoor het algemene Whatsappnummer van Jippie gebruiken: 06-23301493. Vermeld daarbij wel duidelijk je voornaam, achternaam en woonplaats.

Stap 8: Toestemmingsverklaring

Door het invullen en opsturen van dit formulier verklaar je dat je Jippie toestemming geeft om jouw gegevens te gebruiken voor het opstellen van een gastouderprofiel dat vervolgens gebruikt kan worden om jou onder de aandacht te brengen van vraagouders. Hierbij kan je voor onderstaande twee situaties je keuze aan ons doorgeven:
Ik geef toestemming om mijn gastouderprofiel bij een geschikte vacature rechtstreeks te laten zien aan een potentiële vraagouder. Hierover word ik per vacature van tevoren eerst ingelicht door Jippie: *
Ik geef toestemming om mijn gastouderprofiel zichtbaar op de website van Jippie te plaatsen, zodat ik ook op die wijze gevonden kan worden door potentiële vraagouders: *

Verzenden

Wanneer je alles hebt ingevuld, kun je via onderstaande button het formulier naar ons toesturen.
Bezig met versturen