Jaarlijkse evaluatie vraagouder (GOH)

Jaarlijkse evaluatie vraagouder (GOH)

Uitleg formulier
Hierbij ontvang je een vragenlijst die besproken gaat worden tijdens de jaarlijkse evaluatie over de gastouderopvang, die binnenkort telefonisch wordt uitgevoerd door een bemiddelingsmedewerker van Jippie. Wij verzoeken je de vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en dit formulier binnen een week retour te sturen. Het invullen van dit formulier duurt ongeveer 5-10 minuten. Alvast bedankt!

Onderwerpen formulier
Onderstaande onderwerpen komen op dit formulier aan bod:

  1. Algemene ervaring
  2. Opvoeding en regels
  3. Speel-leer activiteiten
  4. Eten en drinken
  5. Slapen
  6. Huishoudelijke taken
  7. Communicatie met de gastouder
  8. Dienstverlening gastouderbureau
  9. Aanvullende informatie
  10. Telefonische evaluatie

Goed om te weten!
Alle antwoorden die gegeven worden op dit formulier en alles wat tijdens de telefonische evaluatie besproken wordt, zal niet gedeeld worden met de nanny. Zo delen wij ook geen informatie met de vraagouder die tijdens de jaarlijkse evaluatiegesprekken met de nanny naar voren komt. Wij vinden het belangrijk dat tijdens deze evaluatiegesprekken vrij gesproken kan worden, zodat een eventueel probleem eerder (h)erkend en opgelost kan worden.

Hulp nodig?
Mocht je ergens vragen over hebben of hulp kunnen gebruiken bij het invullen van dit formulier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: 085 - 40 170 40.

Gegevens vraagouder

Gegevens nanny

Gegevens kinderen

Klik op de knop 'Toevoegen' om meer kinderen toe te voegen.

1. Contact tussen nanny en kinderen

2. Opvoeding en regels

3. Speel-leer activiteiten

4. Eten en drinken

5. Slapen

6. Huishoudelijke taken

7. Communicatie met de gastouder

8. Dienstverlening gastouderbureau

De dienstverlening van een gastouderbureau heeft betrekking op onderstaande zaken:

  1. Kassiersfunctie: Maandelijks de opvangkosten incasseren bij de vraagouder en het loon uitbetalen aan de nanny.
  2. Veilige en gezonde opvanglocatie: De opvanglocatie twee keer per jaar bezoeken voor een risico-inventarisatie en een voortgangsgesprek met de nanny om de risico's zo laag mogelijk te houden.
  3. Pedagogische ondersteuning: Nanny ondersteuning bieden op pedagogisch vlak, waardoor zij kwalitatief verantwoorde kinderopvang kan bieden.
  4. Informatievoorziening: Vraagouder en nanny voorzien van protocollen, informatiedocumenten, formulieren en informatiemails om de opvang van de kinderen, de samenwerking met de nanny en de aanvraag van de kinderopvangtoeslag optimaal te laten verlopen.

9. Aanvullende informatie

10. Telefonische evaluatie

Graag nemen wij binnen een maand telefonisch contact met je op om dit evaluatieformulier te bespreken en aanvullende zaken door te nemen. Op welke dagen en dagdelen kunnen wij je doorgaans het beste telefonisch bereiken? Graag drie of meer opties doorgeven.
Alleen cijfers; geen "-" of spaties.

Verzenden

Wanneer je bovenstaande velden ingevuld hebt, kun je via onderstaande button het formulier versturen. Alvast bedankt!
Bezig met versturen