Koppelformulier (GO/GOH)

Koppelformulier Gastouder

Voor het administratief in orde maken van de gastouderopvang, vragen wij je onderstaand formulier in te vullen.

Hulp nodig?
Mocht je ergens vragen over hebben of hulp kunnen gebruiken bij het invullen van dit formulier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: 085 - 40 170 40.

Wij maken voor de verzending van dit formulier gebruik van een beveiligde verbinding.

Situatie

Gegevens gastouder

De kans is groot dat de meeste gegevens van jou al bij ons bekend zijn. Toch vragen wij je ter aanvulling en ter controle opnieuw alle gegevens in te vullen.
Alleen cijfers; geen "-" of spaties.
Voer hier je e-mail adres in.
9 getallen, geen spaties

Financiƫle gegevens

Gebruik hoofdletters zonder spaties
Herhaal het IBAN nummer.
Neem de gegevens over zoals deze op bijv. je bankpasje staan vermeld.

Persoonlijke gegevens partner

Hieronder kun je de gegevens invullen van je partner.

Wanneer je opvang biedt in je eigen woning, is het wettelijk vereist dat je partner zich ook aan de hand van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) inschrijft in het Personenregister Kinderopvang. Staat je partner al ingeschreven in het personenregister? Dan hebben we zijn/haar BSN en geboortedatum nodig om hem/haar daarin op te zoeken en te koppelen aan ons gastouderbureau. Staat je partner nog niet ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang? Dan hebben we ook zijn/haar BSN en geboortedatum nodig, want dan zullen wij een digitale aanvraag voor een nieuwe VOG voor hem/haar gaan regelen, zodat je partner zich alsnog kan inschrijven in het Personenregister Kinderopvang.

9 getallen, geen spaties
Voer hier je e-mailadres van je partner in.

Gegevens kind(eren)

Hieronder kun je de gegevens invullen van je eigen kinderen (indien van toepassing).

Wanneer je opvang biedt in je eigen woning, zijn deze gegevens nodig voor het bepalen van de grootte van je groep opvangkinderen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of kinderen van 18 jaar en ouder ingeschreven staan op het adres waar jij opvang biedt. Zo ja, dan dienen zij zich ook aan de hand van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te schrijven in het Personenregister Kinderopvang. Wij nemen dan hierover nog contact met je op.

Kind 1

Kind 2

Kind 3

Kind 4

Kind 5

Afhandeling

Nadat wij dit formulier retour hebben ontvangen, stellen wij de contracten op die je met Jippie aangaat en die je met je vraagouder aangaat.
Bezig met versturen